Wednesday, April 09, 2008

Vote For Melody



Ο Ηλίας Κυριαζής, ένας από τους καλύτερους κομίστες που διαθέτουμε (Βλ. Manifest, Blood Opera, Blasted Comics) πέρασε στην τελική φάση του διαγωνισμού κόμιξ που διοργανώνει το online τμημα της DC Comics, Zuda!

Αν βγει νικητής από την ψηφοφορία θα κλείσει συμβόλαιο με την DC Comics, πράγμα πολύ σημαντικόν! Για να βάλετε το χεράκι σας για μια σπουδαία ελληνική διάκριση το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μπείτε στο http://zudacomics.com/ , κάνετε μια πολύ σύντομη εγγραφή που δεν παίρνει παραπάνω από 2 λεπτά, και επιλέγετε το competition! Εκεί θα βρείτε το Melody...Αφού πάρετε μια ιδέα για του τι πρόκειται ...και αφού ενθουσιαστείτε, κάνετε ένα κλικ στο VOTE και ύστερα πατάτε και ένα favorites!

Με αυτό τον τρόπο θα κάνετε μια καλή πράξη για τον κόσμο των κόμιξ ....και θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε ακόμα μια σπουδαία ιστορία από τον Ηλία Κυριαζή στην αγγλική παρακαλώ!

1 comment:

Anonymous said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Wireless, I hope you enjoy. The address is http://wireless-brasil.blogspot.com. A hug.